Categories

Qui som

Som nosaltres, els de sempre! L'Angela, l'Èric, l'Anna, la Júlia, la Laura, l'Adelina, la Mireia, la Valen, la Laura, la Geo, l'Amina la Maria, la Susi, l'Edgar i l'Olívia. 

Seguim aquí, impacients, esperant poder-nos retrobar de nou per tornar a compartir experiències, de les que fins el 14 de Març tots les trobàvem d'allò més normals: Saludar-te, somriure't, assessorar-te i ajudar-te a trobar el que estàs buscant.

Per poder seguir al teu costat tot i les dificultats hem habilitat un xat directe a la nostra web, pots escriure'ns a qualsevol hora! o si ho prefereixes pots contactar-nos per whatsapp al 690611067.

La nostra història inicia al 1986 amb una petita botiga Levi's al carrer Major d'Olot. Anys més tard varem introduir la moda infantil confiant amb la marca italiana United Colors of Benetton. Des de 2016 Mango Olot va a passar formar-ne part amb les seves col·leccions de moda masculina, femenina i també des de 2019, infantil. Recentment hem introduït Docker's a la nostra botiga Levi's de Girona, Original Jeans, Juli garreta, 1.

Fet amb ❤️ a
OLOT COLORS SL
B17955337
SANT RAFEL, 23
17800 Olot
Girona
690611067
info@olotcolors.com
Condicions legals
crossmenu
×